Prijatan ambijent

Igraonica Vragolan je prelepo uređen prostor u jednom nivou, površine 300 m2. Nalazimo se u ulici Đure Jakšića 14, u Zrenjaninu. Namenjeni smo Vašoj deci uzrasta do 12 godina i Vama. Kod nas možete prirediti sjajan rođendanan za svoje dete i drugare. Proslaviti krštenje dece, polazak u školu. Napraviti oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili za prelazak u više razrede. Osim toga, možemo za Vas da organizujemo novogodišnju žurku. Dovedemo mađioničara, ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj želji.

Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu sa kapacitetom od 50 odraslih osoba i 40 dece. Očekuje Vas stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje.

Inovativni i neobični elementi za igranje kao što su: drveni dvorac sa dva tobogana, bazen sa lopticama, Nintendo Wii, stoni fudbal, SONY Playstation, trambolina i hokej na vazduh, čine ovu igraonicu jedinstvenom.

Super uslovi

Za roditelje je tu prijatan kafić sa pogledom na mališane i povoljnim cenama pića. Kod nas se može prelistati dnevna i mesečna štampa. Dostupan je i besplatan Wi-Fi internet.

Igraonica poseduje toalet za odrasle. Imamo poseban toalet za decu. Tako da smo odvojili muški, ženski i dečiji toalet.

Opremljeni smo savremenim klimatizacionim-ventilacionim sistemima. Oni održavaju kvalitet vazduha i idealnu temperaturu.

Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom. Igraonica je u potpunosti pokrivena video nadzorom.

Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno.